HOME | PARTICULIER | ZAKELIJK | KWALITEITSWAARBORGEN | WERKWIJZE
 


ZAKELIJKlijn

SERVICE


> Downloads
> Contact

 


Bedrijfsverzekeringen

Elk bedrijf loopt bepaalde risico's. NZB heeft zich gespecialiseerd in de zakelijke markt en kent de risico's die u als ondernemer loopt. Of het nu gaat om brand of arbeidsongeschiktheid van u of uw werknemers, met de juiste verzekeringen kunt u zich prima indekken tegen de financiële gevolgen!

Voor onder andere de volgende verzekeringen kunt u ons inschakelen:
* arbeidsongeschiktheidsverzekering
* ziekteverzuimverzekering
* schadeverzekering voor uw bedrijfspand
* rechtsbijstandverzekering
* aansprakelijkheidverzekering
* bedrijfsschadeverzekering
* goederentransportverzekering
* milieuschadeverzekering

Collectieve verzekeringen
U kunt voor uw organisatie meerdere collectieve verzekeringen afsluiten. Dit betekent voor u een eenmalige actie, waar al uw medewerkers én uzelf direct van profiteren. Wij bieden u een breed scala aan collectieve verzekeringen. Wij nemen uw onderneming graag grondig onder de loep en vertellen u precies welke verzekeringen voor u interessant zijn. Collectieve verzekeringen zijn voor uzelf en uw medewerkers gemakkelijk en voordelig! Geïnteresseerd? Neem dan contact met ons op.

 

 

bel onsMaildownloads

 

Waarom wij de goedkope budget zorgaanbiedingen afraden? Bij veel van deze verzekeringen krijgt u tot maar 70% van uw ziekenhuisrekening vergoed.

Dit willen wij voor onze relaties voorkomen. Wenst u toch een zorgverzekering tegen de laagste premie dan vernemen wij dat graag.

Vragen? Neem contact met ons op via het contactformulier.

 

 

 

copyright Nationale Zorg en Beheer | Disclaimer Logon