HOME | PARTICULIER | ZAKELIJK | KWALITEITSWAARBORGEN | WERKWIJZE
 


ZAKELIJKlijn

SERVICE


> Downloads
> Contact

 


Gezondwerkplan

Wij kunnen u een compleet pakket bieden op het gebied van preventie, verzuim en werkhervatting, het Gezondwerkplan. Dit zeer complete pakket bevat een aantal modules waaronder Arbo-dienstverlening, inclusief noodzakelijke interventies voor snelle reïntegratie van uw werknemers, en verder uitstekende verzuimverzekeringen om uw loondoorbetalingverplichting af te dekken. U hoeft dus geen apart Arbo-contract meer te sluiten.
Daarnaast kunt u ook kiezen voor de module Zorg. Een Zorgverzekering volgens het nieuwe zorgstelsel, voor u, uw werknemers en gezinsleden. Het pakket kent een aantal modules en hoe meer modules u afneemt, u hoger uw pakketkorting. Naast deze korting biedt het pakket u ook administratieve voordelen. U heeft nog maar één aanspreekpunt voor uw ziekmeldingen en alles wordt verder geregeld.
Ook kunnen wij u nader informeren over de Wet Werk en Inkomen naar Arbeidsvermogen (WIA). Deze bestaat uit twee regelingen: de regeling Inkomensvoorziening Volledig Arbeidsongeschikten (IVA) en de regeling Werkhervatting Gedeeltelijk Arbeidsgeschikten (WGA). Aan de hand van een risico-analyse bieden wij verzekeringsoplossingen die het beste aansluiten op uw organisatie en wensen van u en uw medewerkers.

 

bel onsMaildownloads

 

Waarom wij de goedkope budget zorgaanbiedingen afraden? Bij veel van deze verzekeringen krijgt u tot maar 70% van uw ziekenhuisrekening vergoed.

Dit willen wij voor onze relaties voorkomen. Wenst u toch een zorgverzekering tegen de laagste premie dan vernemen wij dat graag.

Vragen? Neem contact met ons op via het contactformulier.

 

 

 

copyright Nationale Zorg en Beheer | Disclaimer Logon