HOME | PARTICULIER | ZAKELIJK | KWALITEITSWAARBORGEN | WERKWIJZE
 


ZAKELIJKlijn

SERVICE


> Downloads
> Contact

 


Employee Benefits 

Wilt u uw werknemers motiveren of de relatie met uw medewerkers versterken? Employee Benefits zijn hiervoor een geschikt middel.

Tevreden werknemers
Naast het salaris zijn voor veel werknemers de secundaire arbeidsvoorwaarden een belangrijke factor in de tevredenheid over hun werkgever op financieel gebied. En de tevredenheid van werknemers wordt natuurlijk weerspiegeld in hun motivatie en inzet. Pensioenvoorziening, een bedrijfsspaarregeling of verzekeringen voor ziektekosten of arbeidsongeschiktheid zijn een aantal voorbeelden van employee benefits. Met dit soort voorzieningen biedt u uw personeel een goede sociale zekerheid voor nu en in de toekomst. Tegen een heel aantrekkelijk bedrag. Zowel voor de werknemer als voor u.

Lage kosten
Aangezien veel secundaire arbeidsvoorwaarden een fiscale faciliteit bieden voor de werkgever, kan het zijn dat er voor u als werkgever nauwelijks kosten aan verbonden zijn. Met een relatief lage inspanning kunt u dus zorgen voor gemotiveerdere medewerkers en een optimaal werkklimaat. Dat dit ook een positief effect heeft op uw bedrijfsresultaat spreekt natuurlijk voor zich!

Flexibel pakket
Als u zo goed mogelijk aan de wensen van uw personeel tegemoet wilt komen, dan is een flexibel pakket ideaal. De werknemer kan hieruit de voorzieningen kiezen die voor hem of haar het meest interessant zijn. Voor de één zal een bedrijfsspaarregeling aantrekkelijk zijn, de ander zal bijvoorbeeld meer waarde hechten aan een goede arbeidsongeschiktheidsverzekering.

Voor u en uw medewerkers
Wij informeren en adviseren wij u graag over de mogelijkheden van employee benefits. Eventueel kunnen wij voor uw medewerkers voorlichtingsbijeenkomsten of spreekuren organiseren en de daartoe benodigde informatiepakketten samenstellen.

 

 

bel onsMaildownloads

 

Waarom wij de goedkope budget zorgaanbiedingen afraden? Bij veel van deze verzekeringen krijgt u tot maar 70% van uw ziekenhuisrekening vergoed.

Dit willen wij voor onze relaties voorkomen. Wenst u toch een zorgverzekering tegen de laagste premie dan vernemen wij dat graag.

Vragen? Neem contact met ons op via het contactformulier.

 

 

 

copyright Nationale Zorg en Beheer | Disclaimer Logon