HOME | PARTICULIER | ZAKELIJK | KWALITEITSWAARBORGEN | WERKWIJZE
 


ZAKELIJKlijn

SERVICE


> Downloads
> Contact

 

 

Investeringen en Participaties

NZB kan participeren en investeren met kennis, ervaring en financiële middelen om zo een operationeel en financieel betere performance van uw onderneming te realiseren.

Tevens kunnen wij u helpen met het in balans brengen van de werkomgeving.

Hierdoor vergroot u de employability en resulteert dat in meer flexibiliteit, ondernemingszin en betrokkenheid van uw werknemers.
Elke onderneming of het nu een bestaande onderneming, startup of doorstarter is heeft te maken met een financieringsstructuur. Of het nu een groei-, acquisitie- of onroerend goed financiering is, wij kunnen u daarbij ondersteunen.

NZB participeert en begeleidt bij:


- Investments, bedrijfsfinancieringen
- Advisering bij management buy-out of buy-in
- Bedrijfsoverdracht


Zowel een goede financieringsstructuur als een goed risicomanagement zijn belangrijk voor elke onderneming. Periodiek kunnen wij u ondersteunen bij de controle daarvan.

NZB kan ook optreden als onafhankelijke investeringsmaatschappij. Door kennis, ondernemerservaringen en financieringsmogelijkheden samen te voegen kunnen wij succesvol investeren in uw onderneming. Met als resultante een goede balans tussen maatschappelijk en financieel rendement. Vraag ons naar de mogelijkheden en voorwaarden via het contactformulier. Uw aanvraag wordt discreet behandeld.

 

bel onsMaildownloads

 

Waarom wij de goedkope budget zorgaanbiedingen afraden? Bij veel van deze verzekeringen krijgt u tot maar 70% van uw ziekenhuisrekening vergoed.

Dit willen wij voor onze relaties voorkomen. Wenst u toch een zorgverzekering tegen de laagste premie dan vernemen wij dat graag.

Vragen? Neem contact met ons op via het contactformulier.

 

 

 

copyright Nationale Zorg en Beheer | Disclaimer Logon