HOME | PARTICULIER | ZAKELIJK | KWALITEITSWAARBORGEN | WERKWIJZE
 


PARTICULIERlijn

SERVICE


> Downloads
> Contact

 

Sparen en Beleggen

Een potje opbouwen voor vervanging van dure huishoudelijke apparaten of een vermogen opbouwen om een lange reis te maken? Het is mogelijk door te sparen of te beleggen.

Sparen
Sparen is een populaire manier van vermogensopbouw. Het is namelijk een zeer veilige manier. Regelmatig stort u een bepaald bedrag op een spaarrekening en over uw spaartegoed ontvangt u rente. De rentepercentages kunnen nog al eens verschillen per spaarrekening. Zet u uw geld bijvoorbeeld voor langere tijd weg, dan krijgt u meer rente. Ook is de rente vaak hoger als er een bepaald minimum saldo geldt voor de spaarrekening.

Beleggen

Beleggen brengt wat meer risico's met zich mee, maar het is wel dé manier om hoge opbrengsten te behalen. De meeste mensen beleggen in aandelen. Daarnaast is het ook mogelijk om te beleggen in opties, obligaties, deposito's, onroerend goed of zogenoemde mixfondsen. Bij mixfondsen is de portefeuille opgebouwd uit verschillende vormen van beleggen. Hierdoor loopt u minder beleggingsrisico.

Of u nou voor geen, veel of weinig risico kiest om uw vermogen op te bouwen, gedegen advies kan u hierbij wel heel wat extra euro's opleveren. Wij staan u graag terzijde om een goede spaar- of beleggingsvorm te kiezen. Voor beleggingen kunnen wij zorgen dat dit goed rendeert met een gespreid risico via een of meerdere beleggingsfondsen. Ook bieden wij institutioneel vermogensbeheer voor de particulier die op zoek is naar een hoog rendement. Welke voordelen u dat biedt, dat leggen wij u graag uit in een persoonlijk onderhoud. Neem contact met ons op en informeer naar de voorwaarden en mogelijkheden.

 

 

bel onsMaildownloads

 

Waarom wij de goedkope budget zorgaanbiedingen afraden? Bij veel van deze verzekeringen krijgt u tot maar 70% van uw ziekenhuisrekening vergoed.

Dit willen wij voor onze relaties voorkomen. Wenst u toch een zorgverzekering tegen de laagste premie dan vernemen wij dat graag.

Vragen? Neem contact met ons op via het contactformulier.

 

 

 

copyright Nationale Zorg en Beheer | Disclaimer Logon