HOME | PARTICULIER | ZAKELIJK | KWALITEITSWAARBORGEN | WERKWIJZE
 


PARTICULIERlijn

SERVICE


> Downloads
> Contact

 

Verzekeringen

Uw zoontje gooit per ongeluk een bal door de ruit van de buren. U wordt ziek en moet in het ziekenhuis worden behandeld. Ongenodigde gasten nemen een deel van uw huisraad mee. Geen leuke scenario's, maar het kan helaas iedereen overkomen. Gelukkig kunt u zich voor al dit soort zaken verzekeren.

Soorten verzekeringen
Bij NZB kunt u zich verzekeren op verschillende gebieden, namelijk:

* aansprakelijkheid 
* rechtsbijstand 
* gezondheid (ziektekosten, arbeidsongeschiktheid, ongevallen) 
* huis (o.a. inboedel, glas, kostbaarheden) 
* verkeer (o.a.WA, casco, verkeersbijstand, autoverzekeringen) 
* reizen (o.a. reis, annulering, recreatie-uitrusting) 
* uitvaart 
* levensverzekering

Pakketpolis
Wist u overigens dat het mogelijk is al uw verzekeringen, ook al zijn deze bij verschillende verzekeraars ondergebracht, op één polis onder te brengen? Met een zogenoemde pakketpolis bespaart u op polis- en verlengingskosten. Daarnaast kunnen uw verzekeringen elkaar niet overlappen. Hierdoor betaalt u nooit teveel premie doordat u dubbel verzekerd bent.

Gratis polismap controle!
Heeft u vragen over verzekeringen of een pakketpolis? Wenst u een grondige analyse? Wij geven u graag een advies op maat!

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende controle van uw polismap. Wij halen uw polismap kosteloos op, schonen deze op en actualiseren alle voorwaarden en kijken of er nog een scherper of beter voorstel voor u is uit te brengen. Vervolgens ontvangt u uw opgeschoonde polismap weer terug met daarbij een uitgewerkt advies. 

 

 

bel onsMaildownloads

 

Waarom wij de goedkope budget zorgaanbiedingen afraden? Bij veel van deze verzekeringen krijgt u tot maar 70% van uw ziekenhuisrekening vergoed.

Dit willen wij voor onze relaties voorkomen. Wenst u toch een zorgverzekering tegen de laagste premie dan vernemen wij dat graag.

Vragen? Neem contact met ons op via het contactformulier.

 

 

 

copyright Nationale Zorg en Beheer | Disclaimer Logon