HOME | PARTICULIER | ZAKELIJK | KWALITEITSWAARBORGEN | WERKWIJZE
 


PARTICULIERlijn

SERVICE


> Downloads
> Contact

 


Financiële planning

Met een financiële planning richt u uw geld- en verzekeringszaken zó in dat u risico's uitsluit en geld overhoudt om uw dromen te realiseren.

De eerste stap
Allereerst krijgt u met een persoonlijk financieel plan inzicht in uw gehele financiële situatie. U ziet waar zich gaten bevinden en wat de juiste tactiek is om uw risico's uit te sluiten. Want risico's zijn er voldoende. Arbeidsongeschiktheid. Werkeloosheid. Wat gebeurt er precies als uw kinderen het ouderlijke huis verlaten? Wat is er geregeld voor uw pensioen? Door financiële planning ként u uw risico's en weet u exact hoe u zich hier tegen indekt. Met de juiste voorzieningen is uw gezin optimaal verzekerd en altijd voorzien van voldoende inkomen.

Nu en later
Voldoende inkomen, zodat u ook de financiële ruimte heeft voor al uw hobby's en liefhebberijen. En voor wensen die u heeft voor de toekomst. Een heerlijke wereldreis. Eerder stoppen met werken. De studie van uw kinderen. Hoe gaat u dit alles financieren? Laat door ons een persoonlijk financieel plan opstellen en u vindt meteen een stuk financiële zekerheid. In een financieel plan worden al uw geld- en verzekeringszaken opgenomen en haarfijn afgestemd op al uw wensen. Dan merkt u dat u geld kunt overhouden, voor nu en voor later.

Maatwerk
Een financieel plan is geen standaardproduct. Uw plan is een plan op maat. Samen met u kijken we naar uw financiële situatie, naar uw lopende voorzieningen, risico's en naar uw wensen. Wilt u een financieel onbezorgde toekomst tegemoet gaan? Neem dan vandaag nog contact met ons op. De kosten voor het maken van een persoonlijk financieel advies worden tegen een vast uurtarief berekend.

 

bel onsMaildownloads

 

Waarom wij de goedkope budget zorgaanbiedingen afraden? Bij veel van deze verzekeringen krijgt u tot maar 70% van uw ziekenhuisrekening vergoed.

Dit willen wij voor onze relaties voorkomen. Wenst u toch een zorgverzekering tegen de laagste premie dan vernemen wij dat graag.

Vragen? Neem contact met ons op via het contactformulier.

 

 

 

copyright Nationale Zorg en Beheer | Disclaimer Logon