HOME | PARTICULIER | ZAKELIJK | KWALITEITSWAARBORGEN | WERKWIJZE
 


KWALITEITSWAARBORGENlijn

SERVICE


> Downloads
> Contact

 

 

 

Kwaliteitswaarborgen

Goed en betrouwbaar financieel advies staan bij ons kantoor altijd op de eerste plaats. Onze dienstverlening gaat immers over uw geld en over uw financiële toekomst.

Wij investeren continue in kennis van onze medewerkers en kwaliteit van onze organisatie. Ons kantoor is aangesloten bij verschillende keurmerk- en kwaliteitsorganisaties die hoge eisen stellen aan onze dienstverlening.

  Autoriteit Financiële Markten
De AFM voert de Wet financieel toezicht (Wft) uit en houdt toezicht op de deskundigheid en integriteit van de dienstverlening van financiële adviseurs. Ons kantoor is bij de AFM geregistreerd en heeft een wettelijke vergunning om te adviseren en te bemiddelen in financiële diensten. 
www.afm.nl
klachteninsituut verzekeringen  Klachteninstituut Verzekeringen
Bij het Klachteninstituut Financiële Dienstverlening (Kifid) kunt u terecht voor klachten over financiële dienstverleners. Ons kantoor is aangesloten bij het Kifid, waardoor u bij geschillen altijd beroep kunt doen op een onafhankelijke boordeling en bemiddeling bij eventuele klachten.
www.kifid.nl
Erkend Hypotheekadviseur
Het keurmerk Erkend Hypotheekadviseur wordt uitgereikt door de Stichting Erkenningsregeling Hypotheekadviseurs (SEH). De erkenning is persoonsgebonden en geeft u als consument de waarborg dat de adviseur de benodigde diploma's heeft behaald en voldoet aan de praktijkvoorwaarden. Onze hypotheekadviseurs zijn allemaal Erkend Hypotheekadviseur. 
www.erkendhypotheekadviseur.nl


 

 

bel onsMaildownloads

 

Waarom wij de goedkope budget zorgaanbiedingen afraden? Bij veel van deze verzekeringen krijgt u tot maar 70% van uw ziekenhuisrekening vergoed.

Dit willen wij voor onze relaties voorkomen. Wenst u toch een zorgverzekering tegen de laagste premie dan vernemen wij dat graag.

Vragen? Neem contact met ons op via het contactformulier.

 

 

 

copyright Nationale Zorg en Beheer | Disclaimer Logon